VEENENDAAL - Voor Telstar zit het bekertoernooi er al na één ronde op. De ploeg van trainer/coach Mike Snoei ging dinsdagavond in de slotfase van het duel met tweede-divisionist GVVV met 1-0 onderuit.

Eerlijk gezegd had Telstar ook nergens recht op. GVVV gunde de gasten de bal, maar die konden in de erste helft alleen wat gevaar uitrichten met schoten uit de tweede lijn van Plat en Overtoom.

De beste kansen vielen na de rust maar Eddahchouri mikte over en Gravenberch stuitte op doelman Van Willige die met een mooie reflex wist te keren. Aan de ander kant moest Houweling redden op een poging van Sillé. Opmerkelijk genoeg werd GVVV naarmate de wedstrijd vrderde steeds beter en nadat Burgering al een grote kans had gemist was het invaller Jonathan Vergara Berrio die Telstar in rouw dompelde: 1-0.