DRIEHUIS - RKVV Velsen heeft onderin de hoofdklasse A bijzonder goede zaken gedaan door de thuiswedstrijd tegen middenmoter RKAVV met 2-0 te winnen. Door de zege houdt de ploeg van trainer Ronald Dooijeweerd voorlopig vier ploegen onder zich.

Het was een terechte overwinning voor de geel-blauwen al werd men in het zadel geholpen door een zeer zwak spelend RKAVV dat regelmatig teveel ruimte weggaf. Als de Dooijeweerd-equipe iets zorgvuldiger was geweest had men voor rust al op een ruime voorsprong kunnen staan. Er viel in het eerste bedrijf slechts één doelpunt toen Daan Tervoort een fraaie voorzet van Tim Groenewoud op waarde wist te schatten.

Kort na de rust zorgde Bruce Ket voor het hoogtepunt van de wedstrijd door via de onderkant van de lat raak te schieten. Mede dankzij uitstekend keeperswerk van Bas Schol wist de thuisploeg deze stand ook over de streep te trekken.