MAASTRICHT - Hekkensluiter Telstar heeft op bezoek bij het speciaal in een carnavalstricot getooide MVV een fikse pandoering opgelopen. De Limburgers boekten hun derde zege op rij middels een ruime 6-1 overwinning.

Het carnavalstricot bracht MVV vrijdagavond geluk tegen Telstar. In de eerste minuut al opende Ferre Slegers de score, en na tien minuten deed Özgur Aktas zijn oude ploeg flink pijn met de 2-0. Kort voor rust lukte het spits Mart Remans om de stand halverwege op 3-0 te brengen.

Youssef El Kachati redde de eer voor de hekkensluiter uit Noord-Holland, maar in het slotkwartier brachten een eigen goal van doelman Ronald Koeman jr. en twee treffers van Bryan Smeets de eindstand op een eclatante 6-1. MVV klimt daardoor naar de tiende plaats en doet goed mee in de derde periode.