VELSEN-ZUID - Telstar heeft op het nippertje een punt overgehouden aan het thuisduel tegen TOP Oss. Diep in blessuretijd wist Anwar bensabouh op schitterende wijze de "Witte Leeuwen" aan een punt te helpen: 2-2.

De ploeg van Andries Jonker begon sterker en na twintig minuten kon Rein Smit profiteren van balerlies van de gasten en de openingstreffer laten aantekenen. Telstar kon die lin echter niet doortrekken en TOP Oss werd sterker. Kort voor rust leverde dit de gelijkmaker op van Joshua Sanches.

Via Kaj Tejan, die vlak daarvoor nog een kopbal door keeper Koeman uit zijn doel geransled zag worden, kwamen de Brabanders een kwartier na rust op voorsprong. De 1-2 bleef lang staan, mede omdat Guezen namens de gasten de lat raakte. Drie minuten in blessuretijd wist Anwar Bensabouh die kort voor tijd zijn rentree maakte na blessureleed op fraaie wijze alsnog de 2-2 te maken.