IJMUIDEN - Dit schooljaar is de jeudsportbrochure en de website voor de Sportpas veranderd. De website is nog makkelijker te gebruiken en de brochure heeft een nieuwe uitstraling. We hopen dat zoveel mogelijk kinderen gaan sporten en bewegen.


Vanaf vandaag kunnen kinderen zich inschrijven.

De afgelopen jaren hebben duizenden kinderen kennis gemaakt met verschillende sporten, In de nieuwe brochure staan veel leuke sporten. Er zit vast wat tussen om uit te proberen. Want dat is de kracht van de pas. Kinderen kunnen met twee of misschien wel vijf verschillende sporten kennis maken als ze dat willen. Kijk op www.sportpasvelsen.nl om aan te melden voor een kennismaking. In de brochure staat nog meer informatie over leuke buitenschoolse sportactiviteiten zoals de Sportmix en Schoolsportkalender. De Sportmix wordt wordt in bijna elke wijk of dorp gegeven en kost € 1,- tot € 3,- per keer.

Inschrijven gaat via de website www.sportpasvelsen.nl en niet bij de vereniging. De bijdrage voor deelname aan de activiteiten wordt tijdens de eerste sportles betaald aan de vereniging en gaat niet via de website.

We wensen alle kinderen veel sportplezier toe