IJMUIDEN - Vanaf maandag 1 juli t/m vrijdag 5 juli vindt in zwembad De Heerenduinen voor de 30e keer de Zwem4Daagse plaats. De weersvoorspellingen zijn ideaal om in het buitenbad 500m of 250m af te leggen. Liever binnen zwemmen? Dat kan natuurlijk ook. De beats van DJ John Bosschert helpen vast en zeker om de Zwem4Daagse moeiteloos uit te zwemmen.


Er kan gestart worden tussen 17:00 en 20:00 uur. Tevens bieden we de mogelijkheid om op dinsdag t/m vrijdag tussen 9.00-10.00 uur en maandag t/m vrijdag van 12.00-13.00 uur baantjes te komen zwemmen.


Op de ligweide zijn de hele week leuke activiteiten om te doen, zoals:
· Een buikschuifbaan.
· XXL Twister.
· Voetbal darts .
· Schminken op maandag, woensdag en donderdag.
· Genieten van een heerlijke vers gebakken pannenkoek.
· Tegen een kleine vergoeding creatief bezig zijn bij Mamalou op woensdag en vrijdag.


Toe aan een nieuwe zwemoutfit? Op de ligweide is dinsdag van 17:00-20:00uur is badmodeverkoop van Mestelaar. Zorgbalans Zeestroom deelt flyers uit over het ontmoetingscentra Voor mensen met geheugenproblemen en/of dementie en hun mantelzorgers. Op diverse dagen zijn er verenigingen aanwezig die demonstraties verzorgen. Doe gerust mee!


Vrijdag tijdens de medaille uitreiking heeft Sportloket Velsen nog een gezonde verrassing. Deze is gemaakt door inwoners van verzorgcentrum Breezicht, samen met een aantal leerlingen die hebben meegedaan aan het project ‘Gezond In De Stad’. Deze gezonde verrassing wordt deels gesponsord door de Albert Heijn.


Het belooft een leuke en sportieve week te worden! Aanmelden kan nog tot en met maandag 1 juli bij de receptie van De Heerenduinen.


Maandag 1 juli:

Demonstratie Smashing Velsen - Schminken


Dinsdag 2 juli:

Demonstratie Smashing Velsen - Badmodeverkoop Metselaar - Demonstratie Korfbal DKV


Woensdag 3 juli:

Demonstratie Smashing Velsen - Schmnken - Demonstratie Korfbal DKV - Mamalou - Demonstratie Dance Works - Demonstratie Walking Football Telstar


Donderdag 4 juli:

Demonstratie Smashing Velsen - Schminken - Demonstratie Korfbal DKV


Vrijdag 5 juli:

Demonstratie Smashing Velsen - Stichting Zorgbalans Zeestroom - Mamalou