VELSEN-ZUID - Liefst 22.500 kaarten verkocht en toch spelen in een leeg stadion De actie die Telstar deze dinsdagavond organiseerde voor Support Caspar bleek een groot succes.

De stichting van Feyenoord-clubarts Caspar van Eijk, die onderzoek doet naar alvleesklierkanker, kan dan ook een mooi bedrag tegemoet zien gezien het feit dat er vele tickets voor de prijs van 1,63 euro werden verkocht. Helaas werd het feestje op het veld wel verstoord want waar Telstar wel een voorsprong nam tegen Go Ahead Eagles wist "supersub" Jacob Mulenga de gasten naar de zege te koppen.

Na een doelpuntloze eerste helft waarin Glynor Plet eigenlijk had moeten scoren, maar keeper Jay Gorter zag redden wist de spits van Telstar na de rust wel de ban te breken. Gorter trad nu weifelend op en daar wist Plet optimaal van te profiteren.

Op dat moment ook een terechte tussenstand, maar alles werd anders toen halverwege de tweede helft de 36-jarige Mulenga inviel. Koud in het veld kopte hij een corner van Mael Corboz tegen de touwen, en een klein kwartier later herhaalde hetzelfde duo dit kunstje waardoor Go Ahead Eagles de punten mee naar Deventer nam: 1-2.