VELSEN-NOORD - Nu we met zijn allen thuis moeten blijven, is het extra belangrijk om voldoende te bewegen. Helaas is het momenteel niet mogelijk om binnen te sporten, maar buiten sporten kan wel al. Bij honk- en softbalvereniging Rooswijk vinden wij beweging belangrijk en wordt daarom nu alweer volop getraind. Omdat honkbal een laagdrempelige sport is, is dit een ideaal moment om een keer gratis mee te trainen!

Iedereen tot en met 26 jaar mag al in teamverband buiten trainen. Daardoor zijn onze jeugdteams al volop in training. Zowel op de zaterdag-, als de zondagochtend wordt er getraind. Jongens en meisjes tot en met 15 jaar die willen meetrainen zijn welkom. Zowel ons team met de jongste spelers (6-8 jaar) als onze pupillen (9-12 jaar) zijn beginnende teams en daarmee ideaal voor nieuwe kinderen om een keer mee te doen en kennis te maken met onze sport.

Iedereen vanaf 27 jaar mag in groepjes van maximaal vier personen buiten trainen. Voor onze sport is dat voldoende om te kunnen trainen. Daarmee zijn ook onze honkbalteams weer gestart. Beide teams trainen samen op de woensdagavond en de zondagochtend. De twee teams samen bestaan uit nieuwe leden en leden die al jaren sporten.

Slowpitch
Rooswijk is een vereniging waar iedereen welkom is. We hebben teams voor alle leeftijden. Bij Rooswijk staat plezier voorop, maar natuurlijk gaan we altijd voor de winst. Zo krijg je de kans om, in teamverband, op een plezierige manier sportieve prestaties neer te zetten.
Met name in de jongste jeugdploegen kunnen wel wat versterking gebruiken. Daarnaast willen we heel graag een slowpitchteam voor dames en heren neerzetten. Slowpitch is een recreatieve variant van softbal en wordt gespeeld in gemengde teams.

Kennismaken met onze sport?
Train dan drie keer gratis mee. Vraag jouw drie gratis trainingen aan via onze website, waar je direct ook meer informatie vindt over onze vereniging en onze sport. Ga daarvoor naar www.rooswijk.nl.