VELSEN - Kids uit Velserbroek hoeven niet meer door weer en wind de fly-over over om danslessen te volgen bij de grootste dansschool van de IJmond. Na eerder succesvol te zijn gestart in de de Parnassia school in Santpoort-Noord geeft DanceWorks Velsen sinds september ook les in Het Polderhuis, Vestingplein 58 in Velserbroek.

Met lessen in Musicaldance, Urbandance en Peuterdans is er een aantrekkelijk aanbod voor jong en oud. Op www.kunstencentrumvelsen.nl is het gehele lesaanbod te vinden.

Word een musicalster

Ben je gek op musicals en vooral op dansen, dan is Musicaldance echt wat voor jou! Je leert bewegingen geïnspireerd op en afkomstig uit verschillende musicals en aan het eind van het seizoen is er een optreden in de Stadsschouwburg Velsen, zodat je je ouders kunt laten zien wat voor een musicalster je bent!

Dans zoals op MTV

Urbandance is een hele leuke les als je van hiphop houdt. We doen verschillende dansmoves geïnspireerd op o.a videoclips en optredens van artiesten uit Amerika en Europa. Ben je tussen de 8 en 10 jaar, kom dan meedoen met deze lessen. Aan het einde van het jaar doen we ook met deze groep mee aan een leuk optreden voor de ouders in Stadsschouwburg Velsen.

Spelenderwijs leren

Bij peuterdans ontwikkelen de kinderen op een speelse manier een eigen dansvorm en maken ze kennis met de basisbewegingen van het kleuterballet. Bij onze dansdocent Kim Rutte staan dansplezier en persoonlijke vooruitgang voorop. Met behulp van thema’s werkt Kim met de kinderen aan hun motoriek en ritme. Natuurlijk zullen de kinderen ook heerlijk vrij kunnen bewegen op hun favoriete muziek!

Locatie: Het Polderhuis Velserbroek

Datum: diverse dagen ten tijden

Prijzen: variërend tussen de €66 - €130 per cursus