HEEMSKERK - Met ingang van de maatregelen rondom het coronavirus verandert er ook wat voor de zonnepanelenacties in de gemeenten Heemskerk en Velsen. De actie, waarbij een collectieve inkoop van zonnepanelen wordt georganiseerd, is voor beide gemeenten verlengd en de huisbezoeken worden aangepast.

Aanmelden

U kunt zich voor de actie in uw gemeente aanmelden tot 30 juni. Kijk voor meer informatie en aanmelden op www.duurzaambouwloket.nl/actieheemskerk of www.duurzaambouwloket.nl/actievelsen. Onder normale omstandigheden wordt uw aanmelding direct opgevolgd met een huisbezoek om een aanbod op maat te maken.


Huisbezoeken
Momenteel worden huisbezoeken na 6 april ingepland. Huisbezoeken die al gepland waren, worden door de adviseur zelfstandig uitgevoerd en het overleg met de bewoner vindt telefonisch plaats. Wilt u uw huisbezoek uitstellen? Dan kunt u een nieuwe afspraak op een later tijdstip maken. U krijgt wel alvast een indicatieve offerte op basis van een luchtfoto.

Vragen?
Heeft u vragen over zonne-energie of andere duurzame maatregelen? Neem dan contact op met Duurzaam Bouwloket via www.duurzaambouwloket.nl .

Zonnepanelenactie
Een collectief van vakkundige regionale installateurs biedt huiseigenaren de mogelijkheid om zonnepanelen te laten installeren tegen een zeer gunstige prijs. Daarnaast is de besparing op de energiekosten door zonnepanelen aanzienlijk hoger dan de rente op een spaarrekening. Deze actie is in beide gemeenten van start gegaan, inmiddels zijn er al flink wat aanmeldingen binnen.