IJMOND - Stadsschouwburg Velsen zoekt 350 enthousiaste zangers en zangeressen voor het grootste koor van PreSail IJmond 2020. Met elkaar staan we op het hoofdpodium en zingen we een uur lang bekende (pop)songs over zee, wind, water en alles daar tussenin. Zin om mee te zingen? Hartstikke leuk!

‘De wind van voren’ is een initiatief van Stadsschouwburg Velsen en wordt georganiseerd in samenwerking met Stichting Welzijn Velsen. De zangrepetities vinden plaats op drie zaterdagochtenden in groepen van 50 personen. Op 5 locaties in Velsen, dus altijd in de buurt. De generale repetitie vindt plaats op zaterdag 8 augustus in de Stadsschouwburg Velsen. Op dinsdag 11 augustus gaan zij met zijn allen los op het hoofdpodium tijdens PreSail IJmond!

Samen werk je toe naar een spetterend eindresultaat. Het plezier van het zingen is niet de enige mooie bijkomstigheid, want op ontspannen wijze leer je ook gelijkgestemden kennen! Met elkaar worden grenzen verlegd, talenten verbonden én de eigen kracht gestimuleerd. Een onvergetelijke ervaring, en dat voor slechts €10,-. Meld je dus snel aan! Iedereen is welkom, van jong tot oud. Inschrijven kan tot uiterlijk 31 maart via de website van de Stadsschouwburg Velsen. Per locatie en tijdstip zijn 50 plaatsen beschikbaar. Wees er snel bij, want vol=vol!

Laat horen dat er muziek zit in Velsen!