VELSEN - Dinsdag 13 oktober jl. heeft het kabinet tijdens een landelijke persconferentie nieuwe ingrijpende maatregelen afgekondigd om het aantal besmettingen terug te dringen. Dit is nodig om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. De landelijke maatregelen gelden vanaf woensdag 14 oktober 22.00 uur.

Het zwembad heeft vanwege de strengere coronaregels besloten om het Therapeutisch zwemmen, Vroege vogel zwemmen en de Aquasporten (Aquavaria, Aquagym, Aquarobic / 55+, Aquabootcamp, Aquajogging en FloatFit) vanaf heden tot 15 november a.s. te annuleren.

Recreatief zwemmen herfstvakantie
Voor het recreatieve zwemmen tijdens de herfstvakantie van donderdag 15 t/m zondag 18 oktober geldt dat iedere bezoeker van zwembad De Heerenduinen reserveert via www.zwembadvelsen.nl, zowel kinderen als volwassenen. De toegestane aantallen personen zijn per bad afgeschaald.

Voor het Ouder- en kind zwemmen en Baby- en peuterzwemmen zijn er geen wijzigingen.

Wijzigingen na herfstvakantie
Vanaf maandag 19 oktober 2020 is er voor een periode van 4 weken geen recreatief zwemmen. Het banen zwemmen, de particuliere zwemlessen, Baby- en peuterzwemmen, Ouder- en kindzwemmen en Swimming 's Cool komen niet te vervallen.

We begrijpen dat dit een vervelende mededeling is maar de coronacrisis dwingt ons om de programmering aan te passen conform de aangepaste strengere coronarichtlijnen.

Tegoeden
Eventuele vragen over tegoeden kunnen op dit moment nog niet worden beantwoord. Zodra daar helderheid over is, zal dit per brief en op www.zwembadvelsen.nl worden gecommuniceerd.

Ter informatie:
- De kleedkamers blijven open voor gebruik.
- Er kan geen gebruik worden gemaakt van de douches.
- Het Sportcafé De Duinen in het zwembad is gesloten.

Voor specifieke coronaregels per activiteit verwijzen wij u naar de website coronaregels

Als iedereen zich aan de nieuwe strengere maatregelen houdt hopen we het zwembad De Heerenduinen veilig open te kunnen houden.

Mocht u naar aanleiding van deze informatie nog vragen hebben, dan staan de receptionistes van het zwembad u graag te woord (tel. 0255-531888).