VELSEN - Vanaf woensdag 6 januari is de AfhaalBieb open voor de leden van de Bibliotheek Velsen. Online kan men via een webformulier 3 boeken aanvragen en deze afhalen bij de vestiging in IJmuiden of in Velserbroek. Na een maand is men al aan de 1000ste bestelling! Dat laat men niet zomaar voorbij gaan en vieren dit met een bloemetje voor de klant van het 1000ste boekentasje.


Vaste bezoeker
De duizendste bestelling was voor de heer Donker. Een trouwe klant van de Bibliotheek voor boeken en cd’s via muziekweb. Dhr Donker: “Ik zag het boek in de etalage en dacht, ga ik gelijk thuis even bestellen. Heel leuk dat ik nu de duizendste bestelling heb gedaan!”

Coronaproof
Als de aanvraag bij de bibliotheek binnen is zoekt men de boeken uit en zetten ze klaar in een tas. Op vertoon van de bibliotheekpas kan deze afgehaald worden in de vestiging. Dit kan op maandag, woensdag en vrijdag tussen 13:00 – 15:00 uur (in de bevestigingsmail staat vanaf wanneer de bestelling kan worden opgehaald). Er mogen niet meer dan twee mensen tegelijk naar binnen met inachtneming van de regels (anderhalve meter afstand, handen desinfecteren, mondkapje op).

Telefonisch bestellen
Geen beschikking over internet? Dan helpen de medewerkers je graag per telefoon op werkdagen van 10:00 -12:00 en van 13:00 -16:00 uur op telefoonnummer 0255 525 353 voor IJmuiden en 023- 5381901 voor Velserbroek.

Kijk voor meer informatie op www.bibliotheekvelsen.nl, daar vind je ook het bestelformulier