IJMUIDEN - Op 2 mei transformeert Bibliotheek Velsen in een betoverende arena waar de ultieme magische strijd zal plaatsvinden! Bereid je voor om deel te nemen aan een epische uitdaging vol bovennatuurlijke spellen en betoveringen. Een spannende competitie, allemaal in de naam van de felbegeerde Magic Cup!

Teams van 2 tot 5 personen worden uitgenodigd om hun toverkunsten te laten zien en deel te nemen aan deze onvergetelijke gebeurtenis. Bundel je krachten met je teamgenoten terwijl je het opneemt tegen andere teams in een reeks betoverende uitdagingen die je kennis en vaardigheden op de proef zullen stellen.

Maar dat is niet alles! Terwijl je jezelf onderdompelt in deze magische wereld, zullen borrelende toverdranken en betoverende hapjes je energie op peil houden terwijl je je weg baant door de strijd.

Wil jij deelnemen aan deze legendarische strijd? Aarzel dan niet en meld je team nu aan via de website van Bibliotheek Velsen. De magie begint om 16:00 uur en om 19:00 uur wordt de prijsuitreiking gehouden, waar de glorieuze winnaars van de Magic Cup worden gekroond!

Datum: 2 mei
Tijd: 16:00 uur tot 19:00 uur (prijsuitreiking)
Locatie: Bibliotheek IJmuiden
Deelname: Gratis
Leeftijd: Vanaf 12 jaar (geen maximum leeftijd)

Aanmelden: Je kunt je aanmelden op de website van de bibliotheek of door contact op te nemen met Manon. Dat kan telefonisch via 0252- 525353, via de website www.bibliotheekvelsen.nl of bij de balie van de Bibliotheek. Je hoeft geen lid te zijn van de Bibliotheek om hieraan deel te nemen.