VELSERBROEK - Op vrijdag 20 mei van 10:00 -12:00 uur start in de Bibliotheek in Velserbroek het Oudercafé. Oudercafé is een tweewekelijkse inloop ochtend. Voor en door ouders. Buurtgezinnen is al jaren actief in Velserbroek en biedt middels het Oudercafé in de Bibliotheek aan gezinnen de mogelijkheid elkaar te treffen. Even tijd voor jezelf als de kinderen op school zijn. Of kom gezellig met de kinderen naar de Bibliotheek.

Buurtgezinnen
In een gezin ervaren we allemaal wel eens lastige perioden. Dan is het fijn elkaar te helpen. Buurtgezinnen heeft in iedere gemeente (of stadsdeel) een coördinator die de gezinnen bij elkaar brengt en begeleidt. In de gemeente Velsen is Barbara van der Meij de Bie de coördinator. Zij is de contactpersoon voor alle gezinnen en zal ook de start van het Oudercafé begeleiden. Het Oudercafé is een mogelijkheid om andere ouders informeel te ontmoeten, ervaringen uit te wisselen en contacten op te doen. Het oudercafé is voor iedereen, je hoeft geen lid van de Bibliotheek te zijn. Kijk voor meer informatie op www.buurtgezinnen.nl


Bibliotheek Velsen
De Bibliotheek is een plek om informatie te vinden en informatie te delen. De Bibliotheek komt graag in contact met groepen in Velsen die in de Bibliotheek bij elkaar willen komen en de Bibliotheek hun thuisbasis willen maken. Het Oudercafé, voor en door ouders is zo’n initiatief dat wij ondersteunen met de faciliteiten, kennis en kunde van de Bibliotheek en haar medewerkers. Naast koffie en thee hebben we natuurlijk mooie boeken en andere media om er een gezellige ochtend van te maken!
We zien je graag op 20 mei bij het eerste Oudercafé. Je bent van harte welkom.