BEVERWIJK - Afgelopen week is zeemanskoor de Raddraaiers weer begonnen met repeteren. Na ruim een jaar gedwongen stilstand is het weer mogelijk om als koor bijeen te komen.

Het is wel nodig om de stemmen weer te smeren, want die worden wel een beetje roestig na zo’n lange stilstand. Het koor zal de hele maand juni gebruiken om op iedere woensdag te repeteren in buurtcentrum de Dwarsligger in IJmuiden.

Deze repetities zullen een open karakter hebben, zodat iedereen langs kan komen, uiteraard met in achtneming van de geldende regels. De Raddraaiers kunnen namelijk wel een aantal nieuwe leden gebruiken. De repetities zijn altijd gezellig, maar we gaan ook voor kwaliteit. Dus verwachten we dat de inzet bij de repetities 101 procent is. De eerste optredens staan gepland op begin juli. De Raddraaiers verzorgen optredens op de zgn. rivercruiseschepen. Ook staan ze in diverse verzorgingstehuizen.

Heb jij je ook zo verveeld tijdens de lockdown? Kom dan op een van onderstaande woensdagavonden om 20:00 uur naar de Dwarsligger, Planetenweg 338, 1974 BP IJmuidenen, kom de sfeer van de Raddraaiers proeven en sluit je aan

De open repetities zullen plaatsvinden op:16, 23 en 30 juni.