VELSEN - Op 8 maart is het internationale vrouwendag en op 9 maart zijn er twee powervrouwen in de Bibliotheek van IJmuiden.

Het I’M Lijfboek van Isa Hoes en Medina Schuurman is de opvolger van 'Te Lijf', het eerste succesvolle boek van het duo waar meer dan 40.000 exemplaren van zijn verkocht. In het Bibliotheektheater geven Isa en Medina, met een flinke dosis zelfspot, praktische tips hoe je gelukkig ouder wordt..

Isa en Medina halen het ouder worden en de overgang uit de taboesfeer. Met een open blik onderzoeken zij niet alleen de veranderingen in lijf, hoofd, hart, rimpels, opvliegers en stress maar ook die op het terrein van vriendschap, seksualiteit en zingeving. In het Bibliotheektheater geven zij tips & trics waar iedere vrouw haar voordeel mee kan doen.

I’M Lijfboek is een positief handboek dat het leven viert, en de 40+ vrouw helpt mooi en gezond ouder te worden. In het boek hebben Isa en Medina alle belangrijke informatie over voeding, beweging en ontspanning voor je verzameld. Met behulp van fijne experts, en natuurlijk met veel van hun eigen inzichten en ervaringen.

19:15 uur Inloop met een kopje koffie of thee
19:30 uur Aanvang theaterlezing
20:30 uur Na afloop kun je het I’M Lijfboek kopen en jouw exemplaar laten signeren.

Kaartverkoop is via de balie in de Bibliotheek en via www.bibliotheekvelsen.nl.
Kaarten voor leden van de Bibliotheek zijn € 15,- Kaarten voor niet-leden zijn € 17,50.