SANTPOORT NOORD - Leren programmeren? De lessen programmeren zijn geschikt voor de kinderen uit groep 4 t/m 8. Tijdens de lessen werken de kinderen met echte robotjes (Dash & Dot).

De kinderen spelen en werken met Dash & Dot, waardoor zij op een uitdagende en educatieve manier de vaardigheden van het coderen, programmeren, rekenen, wiskunde en Engels leren. Dash & Dot zorgen ervoor dat de creativiteit, analytisch denken en verbeelding van kinderen tot leven komen. Beide robots zijn te gebruiken met zes speciaal ontwikkelde apps. Wekelijks wordt er nieuwe lesstof aan de kinderen beschikbaar gesteld. Met deze ondersteuning zijn er eindeloze mogelijkheden voor de ontwikkeling van ieder kind. Aan het einde van het programma organiseren we de laatste les een oudermiddag. U kunt dan komen kijken wat de kinderen hebben geleerd.

Lesdata:

De lessen zullen starten op maandag 30 oktober 2017 na schooltijd en duren 1 uur. De lessen worden gedurende 8 weken aangeboden. Meer informatie kunt u vinden via http://bredeschoolaanbod.nl/parnassia-santpoort. Via deze weblink kunt u tevens uw kind inschrijven. De eigen bijdrage voor de lessen programmeren (totaal 8 weken) bedraagt eenmalig €97,50