IJMUIDEN - Op dinsdag 12 maart is iedereen tussen 13.00 en 16.00 uur van harte welkom in het gezellige museum café om (maritieme) stukken te laten taxeren door de taxateurs van het bekende Amsterdamse Venduhuis de Eland en de Zon.

Er liggen heel wat mooie spullen jarenlang op zolders en in kasten. Spullen waar anderen weer heel blij van worden en met wellicht ook een verrassende waarde. Denk hierbij aan schilderijen, porselein, instrumenten, scheepsantiek, scheepsmodellen, juwelen, horloges en eigenlijk alles wat binnen het brede thema ‘maritiem’ past.
Iedereen mag deze middag maximaal drie stukken laten taxeren. Ook kan men deze stukken meteen inbrengen voor de eerstvolgende veiling bij het Amsterdamse Venduhuis De Eland en De Zon.
De toegang is gratis en taxatie geschiedt op volgorde van binnenkomst.
Het museum is deze middag gesloten.

Adres: Havenkade 55, IJmuiden.
Datum: dinsdag 12 maart 13.00 uur - 16.00 uur.

Het museum bestaat dit jaar 25 jaar en viert dit jubileum het gehele jaar met speciale activiteiten. Een daarvan is deze maritieme taxatiemiddag. Meer weten over het jubileum en alle speciale activiteiten, kijk dan op de website van het museum www.zeehavenmuseum.nl.


Adres: Havenkade 55 te IJmuiden, telefoon 0255 538007.
www.zeehavenmuseum.nl