IJMUIDEN - Op 21 februari organiseert Werkgeverservicepunt Zuid-Kennemerland IJmond in samenwerking met Onbeperkt aan de Slag de Meet & Greet XXL. Tijdens de Meet & Greet in het Telstar Stadion kun je vrijblijvend kennismaken met werkgevers die voor jou openstaan en de baan vinden die voor jou passend is.

Een baan vinden die bij je past
Een baan vinden die goed bij je past is niet voor iedereen vanzelfsprekend. Het kan som lastig zijn een werkgever te vinden die openstaat voor jou. Daarom organiseren Werkgeverservicepunt Zuid-Kennemerland IJmond en Onbeperkt aan de Slag een Meet & Greet waar werkzoekenden kennis kunnen maken met bedrijven die benieuwd zijn naar hun talenten.

In gesprek met werkgevers
Tijdens de Meet & Greet is het mogelijk om vrijblijvend het gesprek aan te gaan met werkgevers, bijvoorbeeld over een openstaande vacature of mogelijkheden in de toekomst. Zo kun je als werkzoekende informeel kennismaken met bedrijven, je netwerk uitbreiden en je kansen op de arbeidsmarkt verkennen.

Kom langs op de Meet & Greet in het Telstar stadion
De Meet & Greet vindt plaats in het Telstar voetbalstadion aan de Minister van Houtlaan 123 in Velsen-Zuid. Van 13.00 tot 14.30 uur voor de leerlingen van VSO/PRO scholen en vanaf 14.30 uur voor werkzoekenden met een ondersteuningsbehoefte. De Meet & Greet duurt tot 17:00 uur. Inschrijven kan via de volgende link: https://nederland.onbeperktaandeslag.nl/meetgreet-xxl-regio-zuid-kennermerland-21-februari-2023-kandidaten.