IJMUIDEN - Avonturiers opgelet! Bereid je voor op een epische reis vol spanning en magie, want Dugeon Master Tobias nodigt je uit voor twee opwindende One-Shot workshops om je voor te bereiden op het ultieme avontuur van Dungeons & Dragons. De workshops vinden plaats op maandagavonden van 17:00 tot 21:00 uur in Bibliotheek IJmuiden op 8 en 15 april.


Dungeons & Dragons, het iconische rollenspel dat al decennia lang fantasie en avontuur biedt, wordt steeds populairder en biedt een unieke kans om je creativiteit te verkennen en samen met vrienden nieuwe werelden te ontdekken.

Op maandag 8 en 15 april worden de One-Shots gehouden, die een voorproefje bieden van wat je te wachten staat in de wereld van Dungeons & Dragons. Mis deze kans niet om je vaardigheden te testen, nieuwe vrienden te maken. De workshops zijn geschikt voor avonturiers vanaf 16 jaar en een bibliotheekabonnement is niet nodig. Deelname is gratis. Wees er snel bij, want er is slechts plaats voor maximaal 6 deelnemers per workshop. En vergeet niet om je eigen eten mee te nemen, want de one shots start om 17:00 uur.

Na deze opwarmrondes staat op 21 april het grote avontuur te wachten! Vanaf dan wordt elke maandagavond omgetoverd tot een Dungeons & Dragons avond in Bibliotheek Velsen. Wees erbij en laat je fantasie de vrije loop terwijl je samen met andere avonturiers de meest uitdagende en opwindende scenario's trotseert.

Klaar om de uitdaging aan te gaan? Adventure awaits! Schrijf je in op de website van de Bibliotheek Velsen en maak je klaar voor een reis vol spanning, magie en onvergetelijke avonturen

.