VELSEN - Bibliotheek Velsen samen met De Volksuniversiteit Velsen hebben Bertie Stam uitgenodigd voor de lezing Kracht van Taal op woensdag 28 september over de gebaren die we in onze gesprekken gebruiken. En welke je vooral in een andere cultuur niet moet gebruiken! Waar wij met, bijvoorbeeld, een duim omhoog de ober complimenteren met de heerlijke maaltijd die hij zojuist heeft gebracht, kan dat over de grens opeens een hele andere betekenis krijgen. Een avond over non verbale communicatie in de Bibliotheek.


Bertie Stam
Bertie Stam is coach in IJmuiden. Humor, relativeren, doorzetten en accepteren zijn karaktertrekken die bij haar passen. Ze vertelt op humoristische wijze over communicatie in de lezing Kracht van Taal.

Lezing - Lezing Kracht van Taal
Praten met je handen en luisteren met je ogen! Volgens Prof. Mehrabian is communicatie 55% lichaamstaal, 38% intonatie en 7% verbaal. Ook al spreek je iemands taal niet, kan je met die persoon toch communiceren doordat je de lichaamstaal en intonatie wel begrijpt. Tijdens de lezing kom je te weten wat je non verbaal wél en beter niet kan doen. Op woensdag 28 september in de Bibliotheek IJmuiden. Start om 19.00 uur. Inschrijven
(vanaf 3,50) via de balie in de Bibliotheek en via www.bibliotheekvelsen.nl. Inclusief gratis kopje koffie of thee.