IJMUIDEN - Bibliotheek Velsen samen met De Volksuniversiteit Velsen hebben Bertie Stam uitgenodigd voor de lezing Happy 2023! Deze lezing op woensdag 25 januari gaat over goede voornemens. En vooral hoe je afscheid neemt van oude gewoontes. Met behulp van Bertie Stam gaat het dit jaar gaat het lukken. Begin het jaar goed en kom naar de Bibliotheek voor deze lezing.

Bertie Stam
Bertie Stam is coach in IJmuiden. Humor, relativeren, doorzetten en accepteren zijn karaktertrekken die bij haar passen. Ze vertelt op humoristische wijze over goede voornemens en hoe je slechte gewoontes kan veranderen.

Lezing - Lezing Happy 2023!
Wil je een nieuwe gewoonte toevoegen aan je leven, of juist een slechte gewoonte omvormen naar een goede gewoonte? Accepteren wat niet te veranderen is en ontdekken wat er wél verbeterd kan worden. Het leven is niet maakbaar, de manier hoe je mee omgaat wel. Deze lezing is een mooie aanzet voor een Happy 2023!

Op woensdag 25 januari in de Bibliotheek IJmuiden. Inloop om 19.00 uur, start om 19.15 uur. Gratis, wel graag inschrijven. Inschrijven via de balie in de Bibliotheek en via www.bibliotheekvelsen.nl. Inclusief gratis kopje koffie of thee.