IJMUIDEN - De Bibliotheek Velsen verheugd zich op de nieuwe samenwerking met Kennemer Advocaten voor het Juridisch Inloopspreekuur. Aangezien Rozemeijer Advocatuur en Mediation er na vele jaren mee stopt zijn we op zoek gegaan naar een nieuwe samenwerking met een sociaal betrokken partner. Gelukkig hebben we die gevonden in Kennemer advocaten. Het spreekuur verhuist nu van de donderdag naar de woensdag.

Elke eerste woensdag van de maand kun je in de Bibliotheek in IJmuiden terecht bij het juridisch inloopspreekuur van Kennemer Advocaten. Zij beantwoorden graag al jouw vragen op juridisch gebied. Het inloopspreekuur is gratis en geheel vrijblijvend. De specialisten van Kennemer Advocaten helpen je zo ver mogelijk op weg op basis van jouw vraag. Dit kan bijvoorbeeld gaan over een probleem met de buren, een arbeidsconflict, een echtscheiding, een strafrechtelijk probleem of problematische schulden.

Kennemer Advocaten is een kantoor, met een grote betrokkenheid bij de gemeente Velsen en hun inwoners en bieden toegankelijke rechtsbijstand voor diverse rechtsgebieden aan. Kijk voor meer informatie op www.kennemeradvocaten.nl

Bibliotheek IJmuiden | woensdag 1 februari | 15:30 tot 17:00 uur | Gratis | vrije inloop