IJMUIDEN - Als een naaste gaat sterven, komt er een hoop op je af. In de laatste levensfase is het mogelijk om in een Hospice te verblijven. Hoe werkt dat eigenlijk en wat kan en moet je daar voor regelen? Patricia Boer komt 30 maart naar de Bibliotheek in IJmuiden om te vertellen over Hospice De Heideberg (in Santpoort Noord) en om je vragen over de zorg in een hospice te beantwoorden.

Patricia Boer is coördinator bij De Heideberg en heeft zowel veel ervaring met alle noodzakelijke administratie als met verschillende persoonlijke wensen. In de informatiebijeenkomst wordt besproken welke zorg er geboden wordt in een Hospice. Welke bijzondere wensen kunnen worden ingewilligd? Wie heeft de regie bij de opname en de verzorging? Tijdens de bijeenkomst krijg je praktische informatie zodat het zelf beter kan regelen en een goede afweging kan maken waar de laatste levensfase door te brengen.

Meer weten?

Kom dan naar de bijeenkomst op 30 maart van 16:00 uur- 17:30 uur in Bibliotheek IJmuiden (inloop vanaf 16.45 uur). De toegang is gratis, wel graag even inschrijven. Dat kan telefonisch via 0252- 525353, via de website www.bibliotheekvelsen.nl of bij de balie van de Bibliotheek. Je hoeft geen lid te zijn van de Bibliotheek om hieraan deel te nemen.