SANTPOORT-NOORD - De provincie Noord-Holland voert onderhoud uit aan de onderdoorgang van de Randweg (N208) in Santpoort-Noord.


Om de werkzaamheden veilig uit te kunnen voeren is de Hoofdstraat, de weg onder het viaduct, afgesloten van 19 tot en met 23 september en van 26 tot en met 30 september tussen 20.00 uur ’s avonds en 5.00 uur ’s ochtends. Het verkeer wordt omgeleid.

Het gaat om de onderdoorgang ter hoogte van de McDonald's, nabij het Delftplein in Haarlem. Alleen het gedeelte van de weg onder het viaduct is afgesloten. Vanaf de Hoofdstraat blijft het mogelijk om de Randweg (N208) richting Haarlem op te rijden. Vanaf het Delftplein is het ook mogelijk de oprit naar de N208 richting de Velsertunnel of Velserbroek te nemen. Het verkeer op de N208 ondervindt geen hinder van de werkzaamheden.

Omleiding

Het autoverkeer en (brom)fietsers worden met borden omgeleid. Nood- en hulpdiensten met spoed en de bussen kunnen onder begeleiding door het werkvak rijden.

Meer informatie

Weggebruikers en omwonenden met vragen kunnen contact opnemen met het servicepunt van de provincie via telefoonnummer: 0800 0200 600 (gratis) of per e-mail: servicepunt@noord-holland.nl. Op de hoogte blijven van de werkzaamheden in de regio? Kijk op deze pagina of volg de regionale Facebookpagina.