SANTPOORT - NOORD - Ben je jong, hou je van natuur, of wil je kennismaken met deze wondere wereld? Kom dan naar Elk Uur Natuur, hét natuurevenement van 2024! Neem ook al je vrienden en familieleden mee! Zondag 26 mei zal de NJN in Nationaal Park Zuid-Kennemerland elk uur een excursie in de natuur organiseren. Hier zullen we proberen 500 soorten vogels, planten, insecten, zoog- en zeedieren te herkennen. De excursies worden georganiseerd door jongeren en experts die vol enthousiasme alles kunnen vertellen over de natuur. Ofwel: leerzaam en gezellig! Meer informatie over ‘Elk Uur Natuur’ en over de NJN is te vinden op: http://www.njn.nl/elk-uur-natuur.

De Nederlandse Jeugdbond voor Natuurstudie (NJN) is dé natuurvereniging voor jongeren, door jongeren. Gedurende het jaar organiseert de NJN verschillende natuurgerelateerde activiteiten, zoals excursies, zomer- en weekendkampen! Op zondag 26 mei houden we een superleuke buitenactiviteit: Elk Uur Natuur!

Elk Uur Natuur is een dag waarbij er elk uur een natuurgerelateerde excursie of lezing gehouden wordt voor en door jongeren tussen de 11 en 25 jaar oud in Nationaal Park Zuid-Kennemerland. Ook jongere kinderen, ouders en vrienden zijn deze dag welkom. Of het nou het speuren is door de bomen naar wisenten, of korren op het strand om het gaafste zeeleven te aanschouwen: we doen het allemaal! Kom dus zondag 26 mei de natuur in tijdens Elk Uur Natuur