VELSEN - Voor de verbouwing van Stadsschouwburg & Filmtheater Velsen nemen we afscheid met een unieke reünie tijdens de Bonte Avond op zaterdag 27 juli. De laatste avond vóór de sluiting vieren we met een groot feest voor iedereen, en met name voor de lokale makers.


Al die talentvolle Velsenaren, van toen en nu, die schitterden op ons toneel, willen we in het zonnetje zetten. We maken er een bonte avond van, én een reünie, met korte optredens in de theaterzaal, DJ’s in de foyer en heel veel gelegenheid om elkaar terug te zien en bij te praten.

Een van onze eregasten is regisseur/schrijver Daniël Cohen. Met hem kijken wij terug op twee grote huisgemaakte gelegenheidsproducties: Guys & Dolls (1990!) en Het Meisje van Velsen (2014). Ook blikken we terug op de producties Romeo & Juliette en Midzomernachtsdroom onder de regie van Aad Spee.

Oud-castlid van Guys & Dolls, Het Meisje van Velsen, Romeo & Juliette of Midzomernachtsdroom? Meld je aan! Oproep voor de castleden van toen: meld je aan voor de reünie tijdens de Bonte Avond op 27 juli. Stuur een bericht naar info@stadsschouwburgvelsen.nl.