IJMUIDEN - Wibra kondigt met groot genoegen de opening aan van haar vernieuwde filiaal aan Lange Nieuwstraat 735 in IJmuiden. Om de opening van het verhuisde filiaal te vieren krijgen klanten op 6, 7 en 8 juni een gratis emmer en 20% korting op alles wat in de emmer past. Daarnaast ontvangen de eerste honderd klanten op de bovengenoemde drie dagen een gratis fles Dasty ontvetter. Klanten kunnen zo kennismaken met de nieuwe winkelformule van Wibra.


Het verhuisde filiaal is uitgerust met Wibra’s allernieuwste winkelformule. De inrichting is overzichtelijk en helder, waarbij gebruik wordt gemaakt van diverse 'werelden'. De werelden zijn: Poetsen & opruimen, Wonen & koken, Aankleden & stylen, Verzorgen & opmaken en Knutselen & schrijven. Met deze werelden helpt Wibra het dagelijks leven leuker en gemakkelijker te maken. Zo zorgt ze met haar actuele assortiment voor een schoon en gezellig huis, trendy kleding voor het hele gezin en plezier voor iedereen.

Dat doe je goed

CEO Bas Duijsens: “We zijn er voor de manager van het gezin: de persoon die het gezin draaiende houdt en altijd op zoek is naar betaalbare oplossingen. En daar helpen we natuurlijk graag mee.”Wibra streeft ernaar om een vitale rol te blijven spelen bij zowel alledaagse als bijzondere momenten in het leven van gezinnen. Daarom zegt ze tegen iedere klant die met minder altijd meer weet te maken: “Dat doe je goed.”

Over Wibra

Wibra is van origine een familiebedrijf uit Epe met een unieke, klantgerichte manier van ondernemen en focust zich op de manager van het gezin. Met actuele winkels én een breed assortiment in huishoudelijke artikelen, kleding, textiel en seizoensgebonden producten blijft Wibra een vitale rol spelen bij de dagelijkse en bijzondere levensmomenten van de klant. Het bedrijf telt meer dan 280 filialen in Nederland en België en opent deze zomer haar eerste filiaal in Frankrijk.