VELSEN - Senioren uit Velsen-Noord die om wat voor reden minder mobiel zijn, kunnen vanaf maart 2020 gebruik maken van de “Wijk-Uit” PlusBus van Stichting Welzijn Beverwijk. De “Wijk-Uit” PlusBus biedt senioren uitstapjes aan. Denk hierbij aan rondritten, tuincentra, musea, restaurants en concerten.


Iedere maand verschijnt er een programmaboekje met daarin de uitstapjes. Er is in de bus plek voor rollators, helaas geen plek voor een rolstoel. De PlusBus wordt altijd bezet door twee vrijwilligers: de chauffeur, die tevens begeleider is en een tweede begeleider. Zij halen de deelnemers thuis op en brengen ze ook weer thuis én ondersteunen waar nodig is.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met BeverwijkvoorElkaar onderdeel van Stichting Welzijn Beverwijk op werkdagen van 09.00 – 13.00 uur T 0251 22 22 22 of bij Stichting Welzijn Velsen, Wijkcentrum De Stek, Judith de Ruyter 0251 22 64 45.

De “Wijk-Uit” editie kunt u ophalen bij: Wijkcentrum Prinsenhof, Beatrixlaan 2 in Beverwijk en Wijkcentrum De Stek, Heirweg 2A in Velsen Noord.