IJMUIDEN - In IJmuiden zit in de Reggestraat 86 een echte krullenspecialist. Cendré Haarmode heeft zich gespecialiseerd in het knippen van krullen. Al veel mensen weten deze kapsalon te vinden en heeft dan ook een brede klantenkring uit heel Noord Holland (en zelfs verder)


Veel mensen met krullen ervaren vaak, dat wanneer hun haar geknipt wordt, dat de krullen te kort of pluizig zijn. Ook wordt er niet goed gekeken naar hoe het valt. Soms wordt het haar uitgedund waardoor er nog meer volume ontstaat of wordt er een mes gebruikt om het haar te ‘slicen’ waardoor de eindes weer pluiziger worden. Allemaal technieken die je zeker niet moet laten doen met krullend haar.

Speciale kniptechniek die CurlSys heet
Bij Cendré Haarmode kan je wel goed terecht. Hier werken ze met het CurlSys knipsysteem. Bij dit knipsysteem wordt links- en rechtshandig geknipt met een speciale schaar. Met deze techniek wordt iedere krul/plukje haar apart geknipt in een curve.(een curve lijkt op een half maantje) Deze curve zorgt ervoor dat de krul mooier gaat krullen. Krullen vallen hierdoor mooier los van elkaar, je haar wordt zichtbaard voller en is zeker minder pluizig.

Natuurlijk kan je ook voor een gewone knip- en kleurbehandeling terecht. Bij Cendré Haarmode werken ze haarverzorgingsproducten van de Redken. Topproducten waardoor je haar beter en mooier blijft. Alles om het mooiste eindresultaat te realiseren voor jou haar.

Kijk voor meer informatie op www.cendrehaarmode.nl en boek je afspraak online of bel 0255 516879