IJMUIDEN - Regelmatig organiseert het bunkermuseum een rondleiding langs en door de bunkers van de batterijen Olmen en Heerenduin. De rondleidingen zijn afgestemd op iedere doelgroep. Bent u een avonturier dan boekt u bijvoorbeeld de buitenrondleiding, u klimt en klautert door de bunkers om alle hoekjes en gaatjes te ontdekken. Vergeet vooral uw zaklamp niet. Alle rondleidingen worden begeleid door een deskundige gids van het bunkermuseum. Voor meer informatie of het maken van een reservering bezoek u de website van Bunker Museum IJmuiden.

De eerst volgende rondleidingen staan gepland voor 16 april en 30 april. Vooraf dient u zich via de website in te schrijven (www.bunkermuseum.nl).

Over de openstelling van het bunkermuseum is op dit moment nog niets bekend.Bezoekadres Bunker Museum IJmuiden: Badweg 38, IJmuiden aan Zee (schuin tegenover Camping De Duindoorn)

Parkeren: Betaald: Seaport Marina IJmuiden (einde Badweg) Gratis: Kromhoutstraat, Westonstraat (begin Badweg). Beide ca. 400 meter lopen vanaf het museum

Entree: zie www.bunkermuseum.nl