VELSEN - De 87ste Boekenweek van 9 tot en met 18 april is een ode aan de eerste liefde. Een eerste liefde overspoelt je met gevoelens en verlangens die je eerder nog niet kende. Een nieuwe wereld vol behoeften, driften en onzekerheden openbaart zich. Om woorden te geven aan dat warme gevoel, aan die verwarring en heimwee, wenden we ons telkens weer tot de dichters en de schrijvers. De Boekenweek is hét feest van het jaar in de Bibliotheek. Want van de Boekenweek krijg je zin om te lezen … en te lenen! De Boekenweek helpt lezers kiezen uit nieuwe verhalen. Met de Boekenweek Top 25 en het thema Eerste Liefde

Lezing - Liefde in het digitale tijdperk

In hoeverre beïnvloed het digitale tijdperk onze kijk op de liefde? Deze en vele andere vragen komen ter sprake in de lezing van Jan Drost. Ben jij romantisch? Of is je partner niet romantisch genoeg? Hoog tijd om dan naar filosoof Jan Drost te luisteren. Niet ons hart maar ons denken bewijst ons in de liefde een betere dienst! Een avond liefdesfilosofie in de Bibliotheek. Op woensdag 13 april in de Bibliotheek Velserbroek. Start om 19.00 uur. Inclusief gratis kopje koffie of thee.

Kaartverkoop is via de balie in de Bibliotheek en via www.bibliotheekvelsen.nl.
Kaarten voor leden van de Bibliotheek zijn € 7,50 Kaarten voor niet-leden zijn € 9,50


Word lid van de Bibliotheek tijdens de Boekenweek

Tijdens de Boekenweek van 9 t/m 18 april geeft de Bibliotheek een leuke tas cadeau als je lid wordt. Kom langs in onze filialen tijdens de bemande uren in Velserbroek of IJmuiden en laat je inspireren door de Top 25 van de Boekenweek of één van de vele andere verhalen over de eerste liefde en schrijf je in!