BEVERWIJK - Yes het is zover, het Sportfondsenbad Beverwijk gaat woensdag 19 mei weer open voor het banenzwemmen. Het bericht van premier Rutte dat de binnenzwembaden eindelijk weer open mochten is een opluchting voor alle sportieve zwemmers Wij zijn er klaar voor om onze (vaste) en nieuwe klanten te verwelkomen.

We kunnen nu bij de start door alle corona maatregelen nog niet alles aanbieden. Vanaf woensdag is de mogelijkheid om alle dagen banen te zwemmen en er worden zwemlessen aangeboden. Nieuw is dat ook alle snorkellessen weer gegeven mogen worden. Er worden extra privé zwemlessen op zondag en door de weeks gegeven, om zo een tussensprint te maken naar je zwem diploma.

Bij deze gedeeltelijke opening spelen meerdere factoren een rol. Vanzelfsprekend dient de 1,5 meter afstand in acht genomen te worden en moeten bezoekersstromen gereguleerd worden. Tevens worden er extra hygiëne-maatregelen getroffen, want de gezondheid en veiligheid van bezoekers en medewerkers is van groot belang. Het openingsrooster is op meerdere punten aangepast, kijk op de website om te zien wat de mogelijkheden zijn. Daarnaast is reserveren verplicht, om teleurstellingen te voorkomen, we mogen maar 30 banenzwemmers tegelijk binnenlaten. Het reserveren kan via de website. www.sportfondsenbadbeverwijk.nl

De medewerkers van het zwembad hebben er ontzettend veel zin in en kunnen niet wachten om de zwemmers en alle leskinderen weer te mogen ontvangen. We hebben jullie enorm gemist. Zien we je gauw in het Sportfondsenbad Beverwijk?