IJmuidensdagblad.nl
|Nieuws | Sport | Evenementen
Geheel bewolkt19.0 ℃

Pullout-Trekproeven in Oudkarspel

Bezoekadres:

Pullout-Trekproeven

Schuit 5B
1724BD Oudkarspel
06-29101530
info@pullout.nl
http://www.trekproeven.nl

Pullout Trekproeven

uw partner voor het leveren van trekproeven en hechtsterkte proeven op locatie. waar anderen niet verder kunnen, gaan wij met onze kennis en expertise door, om u zo toch van dienst te kunnen zijn. Meer dan 1000 trekproeven per jaar op chemische ankers,wapening, pluggen en moment gecontroleerde ankers in elke positie, ruimte, en branche (kunstwerken, weg en waterbouw,tunnelbouw, rail net, riolering renovatie, regulieren bouw, etc etc.). Ook trekproeven en onderzoek testen uitvoeren in ons speciaal ontwikkelde test laboratorium is een dienst welke wij u kunnen aanbieden.

Naast het leveren van trekproeven zijn we sedert 2015 gestart met het aanbieden van chemische ankers, zo heeft u alles onder 1 dak en hoeft u niet meer speciaal opzoek naar een testbureau en ontvangt u de hoogste kortingen op uw trekproeven. Voor vragen en of offertes kunt u ten allertijden contact met ons opnemen.

Foto's van Pullout-Trekproeven

Pullout-Trekproeven image 1
Pullout-Trekproeven image 2
Pullout-Trekproeven image 3
Beoordelingen
5
4
3
2
1
5.0

3 Beoordelingen


Op dit moment is er nog geen review. Wees de eerste die een review schrijft.

Geef je beoordeling over Pullout-Trekproeven. Dit kan door het geven van een cijfer of door het schrijven een review. Let op: Je recensie wordt openbaar gepubliceerd op internet.

Eerste indruk
Service
Prijs / Kwaliteit

logo

CONTACT

Hoofdvestiging:
H.P. Berlageweg 8
1703 DG Heerhugowaard

Social media
RSS Feed

Online dagbladen

map