Licht bewolkt11.7 ℃

Pieter Vermeulen Museum in Driehuis

Pieter Vermeulen museum


Natuurhistorisch museum* centrum voor natuur en milieu educatie* sinds 1952 *laagdrempelig en vriendelijk geprijsd* aantrekkelijke tentoonstellingen* programma’s en activiteiten voor basisonderwijs, voortgezet onderwijs, particulieren en Bso's* Kinderfeestjes* programma’s op maat* over jouw invloed op de natuur van Velsen* participeert actief in de lokale gemeenschap* Stageplek voor voortgezet onderwijs tot WO* coördinerende bemiddelingsrol m.b.t. activiteiten op het terrein van klimaatverandering, duurzaamheid en circulaire economie*motor bij de uitvoering van op bewustzijnsverandering gerichte projecten.*zwerfvuil en afvalscheiding* Operatie Steenbreek * duurzame energie* samenwerking met lokale, regionale en nationale organisaties* Science Shop i.s.m. Universiteit Leiden*

Het Pieter Vermeulen Museum gaat goed ondanks (tijdelijke) huisvesting op een verouderde locatie! Bezoekersaantallen stijgen en het museum vervult een actieve uitvoerende en bemiddelende rol bij activiteiten gericht op bewustzijnsverandering t.a.v. klimaatverandering en duurzaamheid.

Jaarlijks is er een wisselende tentoonstelling te zien en te beleven over een actueel thema rond natuur, duurzaamheid en klimaatcrisis. Wekelijks en in de schoolvakanties zijn er knutsel-workshops, extra activiteiten en voor de kleinsten poppenkastvoorstellingen, die aansluiten bij het thema van de expositie.

In Driehuis is een ‘Natuurpad-route’ uitgezet en de Natuur- en klimaatexpeditie-app (gratis te downloaden op de smartphone) laat je kennismaken met de natuur van het IJmuider strand, het Kennemermeer en de Zuidpier.

Foto's van Pieter Vermeulen Museum

Pieter Vermeulen Museum image 1
Pieter Vermeulen Museum image 2
Pieter Vermeulen Museum image 3
Pieter Vermeulen Museum image 4
Pieter Vermeulen Museum image 5
Pieter Vermeulen Museum image 6

Zoek een bedrijf in IJmuiden:

Adres
Driehuizerkerkweg 34d
1985 EL  Driehuis
Telefoon
0255-536726
Beoordelingen
5
4
3
2
1
5.0

1 Reviews


Op dit moment is er nog geen review. Wees de eerste die een review schrijft.

Geef je beoordeling over Pieter Vermeulen Museum. Dit kan door het geven van een cijfer of door het schrijven een review. Let op: Je recensie wordt openbaar gepubliceerd op internet.

Eerste indruk
Service
Prijs / Kwaliteit

ONZEPARTNERS
logo
|Nieuws | Sport | Evenementen

CONTACT

Hoofdvestiging:
van Benthuizenlaan 1
1701 BZ Heerhugowaard

Social media
Nieuwsbrief aanmelden

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en krijg wekelijks een samenvatting van alle gebeurtenissen uit jouw regio.

Aanmelden

Online dagbladen

map