IJMUIDEN - Sinds kort heeft ABC Kops een railconstructie in de judozaal laten plaatsen met ruimte voor 10 stootzakken voor het geven van Punch & Kick-lessen. Ook voor het Karate en Jiu-Jiutsu heeft dit een enorme toegevoegde waarde. Vroeger waren er ook al eens stootzakken met katrollen aan het plafond bevestigd, maar het erop takelen en er weer van af tillen was te omslachtig. Nu dus een rolsysteem, waardoor de zakken na gebruik eenvoudig weggeschoven worden.


Omdat er in de ochtend- en avonduren nog wat open lessen bij waren ABC Kops, kunnen deze nu mooi ingevuld worden met Combat Workouts op de stootkussens. Dit soort lessen passen geheel in de visie van de sportschool: op vechtsport gebaseerde trainingen voor fysieke en mentale ontwikkeling en beheersing. Er wordt begonnen met beginnerslessen, zodat de deelnemers rustig aan de coördinatie en conditie kunnen opbouwen.

Lessen ochtend: ma, di, vrij 9.00 uur, avond: woe 16.00 (jeugd), 19.00, vrij 18.00 uur. Bij minimaal 6 deelnemers zullen de lessen aanvangen.
Enthousiastelingen kunnen zich al aanmelden: ijmuiden@abckops.nl, 06-43250737, www.abckops.nl .