Onbewolkt18.1 ℃

Makelaardij Wouters Slijkerman B.V. in Heerhugowaard

Makelaardij Wouters Slijkerman B.V.

Van A tot Z
U bent op zoek naar een nieuwe woning of een ander bedrijfspand? U wilt uw huis verkopen? Wouters Slijkerman regelt het graag voor u, van A tot Z. U heeft nauwelijks ergens omkijken naar. Zoals onze slogan al zegt: wij maken het rond!

Prettig persoonlijk
De lijnen bij Wouters Slijkerman zijn kort. Uw adviseur verdiept zich in uw vraagstuk en is steeds uw vaste aanspreekpunt. U bent geen nummer, maar een relatie. Hij of zij is pas tevreden als ú tevreden bent.

Roots in de regio
Wouters Slijkerman is stevig geworteld in de regio. Het vastgoed in een straal van 20 kilometer rond Heerhugowaard kennen wij als geen ander. Wij houden de vinger aan de regionale vastgoedpols en kunnen u daardoor steeds optimaal begeleiden.

Afspraak = afspraak
Wij maken vooraf duidelijke afspraken over het aan-/verkooptraject: deze handelingen verrichten wij voor u, dit is het prijskaartje. Aan die afspraak houden wij ons ook. Dus géén financiële verrassingen achteraf.

Altijd bereikbaar
De adviseurs van Wouters Slijkerman zijn steeds telefonisch bereikbaar. Niet alleen overdag, maar ook ’s avonds en - als het nodig mocht zijn - in het weekend.

Zoek een bedrijf in IJmuiden:

Adres
Titanialaan 11
1702 AZ  Heerhugowaard
Telefoon
0725717744
Beoordelingen
5
4
3
2
1
5.0

1 Reviews


Op dit moment is er nog geen review. Wees de eerste die een review schrijft.

Geef je beoordeling over Makelaardij Wouters Slijkerman B.V.. Dit kan door het geven van een cijfer of door het schrijven een review. Let op: Je recensie wordt openbaar gepubliceerd op internet.

Eerste indruk
Service
Prijs / Kwaliteit

ONZEPARTNERS
logo
|Nieuws | Sport | Evenementen

CONTACT

Hoofdvestiging:
van Benthuizenlaan 1
1701 BZ Heerhugowaard

Social media
Nieuwsbrief aanmelden

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en krijg wekelijks een samenvatting van alle gebeurtenissen uit jouw regio.

Aanmelden

Online dagbladen

map