Lichte regen14.9 ℃

Hypoxi Studio Castricum in Castricum

Bezoekadres:

Hypoxi Studio Castricum

Burgemeester Mooijstraat 24c
1901ET Castricum
0251-676516
info@hypoxistudiocastricum.nl
http://www.hypoxistudiocastricum.nl/

Hypoxi Studio Castricum

Heb je ooit op zichtbare plaatsen als de billen en dijen vet willen verwijderen? Dit was voorheen alleen mogelijk met dure operaties en plastische chirurgie. Hypoxi is zonder twijfel het beste alternatief: de resultaten zijn natuurlijk, duidelijk zichtbaar en blijvend.

​ Je doet 3x per week een milde fietstraining van 30 min. met buik, billen en benen in een vacuumcabine. Het vacuum verhoogt de doorbloeding en daarmee ook de vetafbraak op deze probleemzones. Dit ondersteun je door op deze dagen na de training geen koolhydraten te eten. Hier begeleiden we je in met uitleg en recepten. Op de tussenliggende dagen heb je geen dieet maar is het natuurlijk verstandig als je niet te gek doet.

​ Daar komt bij dat je huid zichtbaar gladder en strakker wordt! De verhoogde doorbloeding verjongt de huid door de textuur en elasticiteit te verbeteren.

Foto's van Hypoxi Studio Castricum

Hypoxi Studio Castricum image 1
Hypoxi Studio Castricum image 2
Hypoxi Studio Castricum image 3
Beoordelingen
5
4
3
2
1
5.0

3 Beoordelingen


Op dit moment is er nog geen review. Wees de eerste die een review schrijft.

Geef je beoordeling over Hypoxi Studio Castricum. Dit kan door het geven van een cijfer of door het schrijven een review. Let op: Je recensie wordt openbaar gepubliceerd op internet.

Eerste indruk
Service
Prijs / Kwaliteit

logo

CONTACT

Hoofdvestiging:
H.P. Berlageweg 8
1703 DG Heerhugowaard

Social media
RSS Feed

Online dagbladen

map