IJMUIDEN - Denk je eraan om zonnepanelen te nemen? Doe dan mee aan de zonnepanelenactie van Duurzaam Bouwloket en gemeente Velsen! Een collectief van vakkundige regionale installateurs biedt huiseigenaren de mogelijkheid om zonnepanelen te installeren tegen een zeer gunstige prijs.

Waarom zonnepanelen?

Het installeren van zonnepanelen is niet alleen goed voor het milieu, maar vooral ook goed voor je portemonne(externe link)e. Ook bij bewolkt weer profiteer je van de zon en wek je een deel van je eigen stroom op een duurzame manier op. De winst van zonnepanelen is vergelijkbaar met een rente van 4 procent op een spaarrekening.

Aanmelden
U kunt zich voor de actie aanmelden tot 31 augustus. Kijk voor meer informatie en aanmelden op www.duurzaambouwloket.nl/actievelsen(externe link).

Vragen?
Heeft u vragen over de zonnepanelenactie? Stuur dan een mailtje naar wonen@velsen.nl (link stuurt een e-mail). Heeft u vragen over zonne-energie of andere duurzame maatregelen? Neem dan contact op met Duurzaam Bouwloket via telefoonnummer 072-7433956.Samen gaan we voor een Duurzaam Velsen!