VELSEN - De gemeente Velsen vraagt iedereen om kandidaten voor te dragen voor de titel van Velsense Sportman, Sportvrouw, Sportploeg, Talent (tot 18 jaar) en Master (vanaf 40 jaar) van het jaar 2017.

De winnaars worden bekendgemaakt tijdens het Sportgala op vrijdag 9 maart 2018 in het Thalia Theater in IJmuiden. Bent of kent u iemand, of een team die aan onderstaande voorwaarden voldoet, geef deze sporter(s) dan vóór 22 januari 2018 op.

Wie kunnen genomineerd worden?

Individuele sporters die lid zijn van een Velsense vereniging; dat mag een niet-Velsenaar zijn die lid is van een vereniging uit Velsen of een Velsenaar die lid is van een niet-Velsense vereniging.Teamsporters die uit Velsen komen en lid zijn van een team dat niet uit Velsen komt worden individueel genomineerd.
Hele teams, als het een Velsens team is, inclusief alle niet-Velsense leden.

Aan welke criteria moet de nominatie voldoen?

Als je 1e, 2e of 3e bent geworden bij een:

a. Nederlands kampioenschap van een toernooi of wedstrijdenreeks.
b. Europees kampioenschap.
c. Wereldkampioenschap.
d. Wereldbekerkampioenschap.
e. Europacupwedstrijd.
f. Wedstrijd van vergelijkbaar niveau als de punten onder b) tot en met e).
g. Als je een individuele sportprijs hebt gewonnen van een officiële sportbond.
h. Als je een individuele sportprijs hebt gewonnen tijdens een internationaal toernooi.

Aanmelden.

Nominaties moeten vóór 22 januari 2018 worden doorgegeven via de aanmeldknop op de website van www.sportgalavelsen.nl. Mailen kan ook naar sportgala@velsen.nl. Voor vragen of meer informatie kunt u contact opnemen met Simon de Weers, Sportloket Velsen: 06-28302505.