VELSEN - Met de Lintjesregen 2021 nog vers in het geheugen nemen we al voorbereidingen voor de Lintjesregen 2022. U kunt voor 1 juli 2021 iemand voordragen die zich jarenlang op bijzondere wijze inzet voor de samenleving.

Burgemeester Frank Dales reikt de Koninklijke onderscheidingen de dag voor Koningsdag uit aan vrijwilligers die bijzondere prestaties verrichten. Denk aan onmisbare vrijwilligers die zich inzetten voor bijvoorbeeld jeugd- en jongerenwerk, de kerk of de gezondheidszorg.

Een kandidaat voordragen
U kunt tot 1 juli 2021 iemand voordragen voor de Lintjesregen van 2022. Het verzoek stuurt u in via lintjes.nl. De medewerker Kabinetszaken neemt daarna contact op en kan helpen met het voorstel. Inwoners kunnen voor meer informatie de website velsen.nl/producten/koninklijke-onderscheiding-voordracht raadplegen of de medewerker Kabinetszaken contacten via kabinetszaken@velsen.nl.

Oproep burgemeester Frank Dales Bekijk de oproep van burgemeester Frank Dales om mensen voor te dragen die een lintje opgespeld moeten krijgen: https://www.youtube.com/watch?v=GtPQq6wfycQ