VELSEN - Op dinsdag 7 juni 2022 start aannemer de Bie in opdracht van de gemeente Velsen met de 2e fase groot onderhoud aan de Noostraat in IJmuiden. De werkzaamheden duren naar verwachting tot en met dinsdag 28 juni 2022 onder voorbehoud van de weersomstandigheden.

Fasering werkzaamheden en afsluiting

  • De 2efase (zuidzijde van de De Noostraat) uitgaand verkeer start dinsdag 7 juni en duurt t/m dinsdag 28 juni.

Parkeren De Noostraat
2e fase parkeren op de De Noostraat is niet mogelijk vanaf maandag 7 juni 06.30 uur t/m dinsdag 28 juni 17.00 uur. Er wordt verzocht om uw auto elders in de wijk te parkeren tot de werkzaamheden klaar zijn.

Verkeersmaatregelen

  • Gedurende de uitvoering van de 2e fase wordt het uitgaande verkeer komende vanaf het centrum omgeleid via Plein 1945, rechtsaf Zeeweg, einde Zeeweg hoek Heerenduinweg linksaf Zeeweg en linksaf rotonde Zeeweg via de Minister van Houtenlaan rechtsaf Stationsweg.

De gemeente verzoekt weggebruikers om tijdens de werkzaamheden zoveel mogelijk gebruik te maken van de omleidingsroutes. 2e fase omleidingen

Kaart: apart toegevoegd

Connexxion
2e fase omleidingen lijndiensten
Lijnbus 74 Richting Beverwijk / Heemskerk:

Na de halte Kennemerlaan, LA om het plein heen en rechtsaf van Poptaplantsoen, aan het eind RA IJmuiderstraatweg, met de bocht mee naar rechts Willebrordstraat, LA Stationsweg, op route.

Vervallenhaltes Lijndienst 74
Vervallen halte; Velserduinweg, Marktplein, Scheldestraat, rotonde Stadspark en Plein 1945

Tijdelijke halte; IJmuiderstraatweg THV de Kortenaerstraat en IJmuiderstraatweg THV de Lumeystraat

informatie hierover kunt u vinden op www.connexxion.nl.