VELSEN - Uw woning verduurzamen, zorgen voor een beter milieu en dat terwijl u uw energierekening naar beneden ziet gaan. Vorig jaar hebben al veel huiseigenaren in gemeente Velsen de stap gezet om zonnepanelen aan te schaffen. Denkt u er ook aan om zonnepanelen te nemen? De succesvolle, gezamenlijke inkoopactie voor zonnepanelen gaat in gemeente Velsen weer van start.

Een collectief van vakkundige regionale installateurs biedt inwoners de mogelijkheid om zonnepanelen te laten installeren tegen een zeer gunstige prijs. Gemeente Velsen ondersteunt deze actie. Alle inwoners ontvangen hierover binnenkort brief op de mat.

Installateurs

We organiseren een gezamenlijke inkoopactie waarbinnen regionale zonnepanelen-specialisten een aanbod voor u op maat maken. Zij bieden u alle drie dezelfde lage prijs voor installatie van de panelen. Wanneer u zich aanmeldt, komt geheel vrijblijvend en gratis één van de specialisten bij u langs voor vakkundig advies. Daarna maken zij een aanbod op maat. Als u gebruikmaakt van dit aanbod, heeft u ook het voordeel dat de btw kan worden teruggevraagd bij de Belastingdienst. Als u gebruikmaakt van deze actie, kan dit gratis geregeld worden door een administratiekantoor.

Deelname
U kunt zich tot 17 mei 2021 inschrijven via www.duurzaambouwloket.nl/actievelsen. Op deze pagina vindt u ook meer informatie over het verloop het actietraject, dat gelijk van start gaat wanneer u zich inschrijft.

Bewonersavonden
Wilt u meer weten of heeft u nog vragen? U kunt meekijken, meeluisteren en vragen stellen tijdens onze online informatieavonden. Deze live-uitzendingen kunt u volgen via uw computer, tablet of smartphone en vinden plaats op:
· Donderdag 18 februari
· Dinsdag 9 maart
· Donderdag 25 maart
U kunt de uitzending alleen volgen wanneer u zich vooraf aanmeldt via www.duurzaambouwloket.nl/actievelsen.

Energiek Velsen
De actie wordt gesteund door de gemeente en de lokale energiecoöperatie Energiek Velsen, een initiatief van inwoners die onze mooie gemeente willen verduurzamen. Iedereen die gebruikmaakt van het actieaanbod is automatisch een jaar gratis en vrijblijvend lid van Energiek Velsen. Kijk voor meer informatie op www.energiekvelsen.nl.

Samen gaan we voor een Duurzaam Velsen!