IJMUIDEN - Op zaterdag 9 juli vindt in Purmerend bij H20 tijdens de Esports Campus in Purmerend een nieuwe editie plaats van re_B00TCMP. Jonge ‘hackers’ tussen de 12 en 25 jaar uit heel Noord-Holland krijgen tijdens interactieve workshops inzicht in de kansen en risico’s van hun cybertalenten.

Afgelopen periode zijn er op verschillende middelbare scholen in Velsen gastlessen gegeven over dit onderwerp. De grootste cybertalenten kwalificeerden zich voor het re_B00tCMP-event.

Ouders van harte welkom

Daarnaast is er een apart programma voor ouders waarin zij handvatten krijgen om de talenten van hun kinderen op een positieve manier in te zetten. Heeft uw kind cybertalent? Meld u dan gratis aan via info@re-b00tcmp.nl in.

Re_B00TCMP is een initiatief vanuit NH Samen Veilig, gemeente Velsen, Alkmaar, Beverwijk, Haarlemmermeer, Purmerend, Den Helder en Heemstede, de politie en het Openbaar Ministerie binnen de politie-eenheid Noord-Holland. Meer weten over re_B00TCMP? Kijk op re-bootcmp.nl of cybercrime-internetoplichting