IJMUIDEN - In opdracht van de gemeente Velsen voert KWS in het weekend van 2/3/4 oktober asfaltonderhoud uit bij het knooppunt A22 – N197 en de Lijndenweg.

Deze werkzaamheden starten op vrijdagavond 2 oktover om 20.00 uur en naar verwachting zijn de werkzaamheden op zondagmiddag 4 oktoberom 16.00 uur klaar. Als de werkzaamheden door slecht weer of andere beperkingen niet kunnen doorgaan, verplaatst KWS de werkzaamheden.

In de tekening ziet u de locaties waar onderhoud (groene markeringen) zal plaatsvinden en de hoe het verkeer wordt omgeleid.

Locaties waar wordt gewerkt

  1. de afrit 2 (vanuit tunnel naar Beverwijk) + aanliggende rijstrook op de velsertraverse (1 rijstrook beschikbaar)
  2. kruising van de afrit A22 Beverwijk (vanaf Alkmaar gezien) en de Toerit A22 vanuit Beverwijk naar Haarlem
  3. kruising Lijndenweg-Velsertraverse.
Wat houd dat voor u in?

De aansluiting van de Lijndenweg met de Velsertraverse is in 2 richtingen afgesloten. Om het achterliggende bedrijventerrein terrein te ontsluiten, wordt gebruik gemaakt van de route Rietlanden en Zuiderkade.

Door de afsluiting 3 is het niet mogelijk om direct vanaf de Velsertraverse richting de tunnel te rijden, verkeer zal na het viaduct worden doorgestuurd naar de rotonde N197 met de Zeestraat waar u kunt keren en uw weg richting de tunnel kunt vervolgen.

Verkeer richting Amsterdam raden we aan om via de A22 richting Alkmaar over de calamiteitenboog de A9 richting Amsterdam op te draaien.

KFC en Burgerking blijven tijdens de werkzaamheden bereikbaar.

KWS probeert de overlast te beperken