VELSEN - Van 28 september t/m 4 oktober 2023 vindt de Week van de Ontmoeting plaats in Velsen. Deze week bestaat uit verschillende activiteiten voor en jong en oud. Dit biedt de mogelijkheid om andere mensen te ontmoeten en nieuwe sociale contacten te leggen. Alleen samen verminderen we eenzaamheid en maken we het bespreekbaar. U kunt hier een steentje aan bijdragen.


Oproep

We zijn op zoek naar organisaties en initiatieven van inwoners. Door een activiteit in deze week te organiseren levert u een bijdrage aan de Week van de Ontmoeting. Zo hopen wij samen met u een programma met laagdrempelige activiteiten in Velsen op te stellen.

Dit kan een activiteit zijn vanuit een organisatie, maar ook mooie initiatieven vanuit inwoners (bijvoorbeeld wandelmaatje, knutselclub, sporten). Ook bestaande activiteiten kunnen een plek krijgen in het programma. Mooi om dit samen met u of uw organisatie te doen.

Aanmelden

Voor meer informatie en/of het aanmelden van één (of meer) activiteit(en) kunt u bij gemeente Velsen terecht. Dit is mogelijk via weekvandeontmoeting@velsen.nl. Aanmelden kan tot 31 augustus 2023.

De week van ontmoeting helpt het taboe op eenzaamheid doorbreken en inwoners mee te laten doen. Dit gebeurt door eenzaamheid bespreekbaar te maken en mensen meer bewust te maken van dit thema.