VELSEN - Jongeren in Velsen kunnen zich van 12 juli t/m 22 augustus inschrijven voor zomerse activiteiten! In het programma staan activiteiten zoals voetballen, kickboksen, mountainbiken en zelfs een kookworkshop. Alle activiteiten zijn te vinden op: velsen.nl/zomerpret.

Wethouder jeugd Sebastian Dinjens: 'De coronacrisis heeft een enorme impact op jongeren. De scholen gingen fysiek dicht, sportfaciliteiten werden gesloten en evenementen werden afgelast. Voor sommige jongeren zullen ook de vakantieplannen gewijzigd zijn of misschien niet doorgaan. Om er toch een mooie zomer van te maken in eigen woonplaats, hebben we daarom een zomerprogramma opgesteld voor jongeren. Zo is er elke dag wel iets te doen!'

Activiteiten

Het programma bevat activiteiten voor jeugd van 4 tot en met 23 jaar. Bijna elke dag van de vakantie is er een activiteit op het gebied van sport, spel, theater of muziek. Houd de website in de gaten, want elke week worden er weer nieuwe activiteiten toegevoegd. Meld je snel aan via velsen.nl/zomerpret.
Het programma is tot stand gekomen door een samenwerking met onder andere Stichting Welzijn Velsen, het Sportloket en SportSupport.