VELSEN - In de gemeente Velsen hebben basisschoolleerlingen de afgelopen jaren kennis gemaakt met vele mooie sporten die de gemeente rijk is. Hiervoor werd de jeugdsportpas ingezet. Dit schooljaar is de jeudsportbrochure en de website voor de Sportpas Velsen veranderd. De website is nog makkelijker te gebruiken en de brochure heeft een nieuwe uitstraling gekregen.

We hebben als doel: méér Velsenaren vitaal in beweging brengen met een duidelijk sport- en beweegaanbod voor iedereen! Daarom gaan we het concept van de Sportpas Velsen breder trekken dan alleen de jeugd om zo ook jongeren, volwassenen en senioren kennis te laten maken met verschillende sporten. Het specifieke aanbod voor volwassenen en senioren zal dit jaar nog via een brochure én de website worden getoond!

Hoe werkt de nieuwe sportpas Velsen?
In de nieuwe brochure staan veel leuke sporten. Kinderen kunnen met twee of misschien wel vijf verschillende sporten kennis maken als ze dat willen.
In de brochure staat nog meer informatie over leuke buitenschoolse sportactiviteiten zoals de Sportmix en Schoolsportkalender. De Sportmix wordt in bijna elke wijk of dorp gegeven en kost € 1,- tot € 3,- per keer.

Ga naar de website www.sportpasvelsen.nl voor meer informatie, inschrijven of voor het aanbieden van een sport/activiteit.