IJMUIDEN - Het citymarketingcafé op donderdag 10 oktober staat in het teken van recreatie in Velsen. Aanmelden kan via citymarketeer@ijmuiden.nl. De toegang is gratis.

Wat doet u als inwoner in uw vrije tijd? Fietsen, wandelen of misschien wel windsurfen? Welke kansen ziet u als ondernemer? In de gemeente Velsen zijn volop recreatiemogelijkheden, maar waar bent u nu echt trots op? Over deze en andere vragen gaan wij graag met u in gesprek!

Aftrap boswachter Theo Brouwer
Boswachter Theo Brouwer van Recreatie Noord-Holland verricht de aftrap van het Citymarketingcafé. Hij vertelt over de vele recreatiemogelijkheden in Spaarnwoude en de andere delen van Velsen, zoals Nationaal Park Zuid-Kennemerland, de buitenplaatsen en het IJmuiderstrand. Theo is naast boswachter en toezichthouder ook actief op het gebied van educatie.

Waar en wanneer is het Citymarketingcafé?
Het citymarketingcafé in het voormalige kerkje aan de Helmstraat 9 duurt van 17.00 tot 19.00 uur en heeft een informeel karakter. De toegang is gratis. De belangrijkste uitkomsten worden door de gemeente Velsen gebruikt voor het Economisch Programma voor de komende jaren, waaraan momenteel hard wordt gewerkt.

Waarom een citymarketingcafé?
Citymarketing wil bezoekers, bewoners en bedrijven met elkaar verbinden en organiseert daarom meerdere keren per jaar een citymarketingcafé. Daarbij staat elke keer een ander thema centraal.Meer informatie over citymarketing .IJmuiden of nieuwsbrief ontvangen? Kijk op de website IJmuiden.nl.